Verwijzers

Nascholing

PuntP organiseert regelmatig inhoudelijke nascholing op het gebied van eetstoornissen. Hieronder vindt u het aanbod.

PuntP: PuntP kijkt over de stoornis van cliënten heen

12 december 2017 |  12:00 – 13:00 uur

Webinar over transdiagnostisch behandelen. Het draait niet om de vraag welke diagnose een cliënt heeft, maar om welke cliënt de diagnose heeft.

PuntP wil de beste en meest effectieve behandeling voor haar cliënten. Het draait bij ons niet om de vraag welke diagnose een cliënt heeft, maar om welke cliënt de diagnose heeft.
Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zelf, indien mogelijk, meebeslist over zijn behandeling en behandelaar. Door deze keuzes bij de start, en ook tijdens de behandeling, samen te maken sluit de behandeling beter aan bij de wensen en hulpvraag van de cliënt.

Tijdens dit webinar vertelt Sjoerd Kosterman, Gz-psycholoog bij PuntP, over waarom het transdiagnostisch behandelen en de aanpak van PuntP anders is dan bij traditionele behandelingen. Binnen de behandeling bij PuntP staan namelijk de gezondheidsdoelen van de cliënt centraal.

Aan bod komt onder andere hoe de zelfgekozen gezondheidsdoelen van de cliënt tot stand komen, hoe we ervaringsleren inzetten om de doelen te bereiken en hoe behandelaren van PuntP de cliënt ondersteunen met goed onderzochte behandelmodules.

Inschrijven
U kunt zich hier inschrijven.

Aanbod Arkin

Ook andere servicemerken van Arkin organiseren vanuit verschillende specialisaties (zowel basis GGz als specialistische GGz) regelmatig inhoudelijke webinars op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Bekijk hier het complete aanbod.

Zorgkaart Nederland

Sitemap