Gezondheidsdoelen

Het werken aan een leven dat gericht is op gezondheid is nooit voltooid. Ook na de behandeling zullen er gezondheidsdoelen blijven bestaan. Dat betekent dat jouw behandelaar samen met jou zal bekijken welke doelen er binnen de behandeltijd bij PuntP gesteld kunnen worden die ook haalbaar en realistisch zijn.

Het stellen van duidelijke gezondheidsdoelen en het zetten van kleine stapjes in de richting van die doelen is van groot belang om de behandeling te laten slagen. Voor dit proces te gebruiken we het “gezondheidsdoelenformulier” waarop je kunt aangeven welke doelen je wilt nastreven.

Om je alvast een beeld te geven van de doelen waar we binnen PuntP mee werken, hebben we deze hieronder overzichtelijk weergegeven. In de behandeling kies je de gezondheidsdoelen uit waar je aan wilt werken door in de kolom “behandeldoel” een kruisje te zetten. Doelen die niet van toepassing zijn sla je over. Er zijn 4 gebieden die we onderscheiden: Sociale contacten, Dagelijkse bezigheden/werkzaamheden, Fysieke gezondheid, Persoonlijke ontwikkeling.

Misschien vind je het leuk om voor jezelf te onderzoeken of er doelen tussen zitten waar je aan wilt werken? Je kunt de uitslag naar je toe laten mailen zodat je deze bij een eventuele eerste afspraak mee kunt nemen.