Behandelingen

Online behandeling

Vanaf 1 maart 2016 biedt PuntP innovatieve online behandeling in samenwerking met Karify. Met het aanbieden van online behandelmodules kan je nu op afstand een deel van je  behandeling volgen. Deze online behandelmodules ondersteunen de bestaande zorg die nu tijdens face-to-face gesprekken wordt aangeboden. We noemen de combinatie van face-to-face gesprekken en online activiteiten, blended behandelen.

Wat zijn de voordelen van blended behandelen?
Door bestaande zorg blended te maken ontstaan er voordelen voor zowel cliënten als behandelaren. De grootste voordelen zijn dat cliënten meer zicht en controle hebben over hun behandeling en dat de behandeleffectiviteit toe neemt.

Veilige online behandeling
Via PuntP | Karify kom je op een beveiligde webpagina die alleen voor jou en je behandelaar toegankelijk is. Je kunt eventueel zelf belangrijke mensen in je omgeving ook toegang geven. De persoonlijke gesprekken die je met je behandelaar hebt, worden afgewisseld met online informatie en opdrachten.

Online programma
Bij PuntP worden behandelingen gegeven voor depressie en voor verschillende angststoornissen, zoals sociale fobie, paniekstoornis en dwangstoornis. Naar aanleiding van jouw specifieke klachten en hulpvragen stelt je behandelaar een online programma voor je samen, dat gecombineerd wordt met de gesprekken die je met hem of haar hebt op de locatie van PuntP. Op deze manier biedt PuntP een behandeling op maat, zodat jij kan werken aan je klachten, in samenwerking met je behandelaar.

Meer informatie
Meer informatie over de online behandelmodules.

Zorgkaart Nederland

Sitemap