Over PuntP

Over PuntP

PuntP behandelt volwassenen met uiteenlopende psychische klachten zoals angststoornis, depressie en bipolaire stoornis. We bestaan uit een klein team van zeer ervaren en gespecialiseerde behandelaren. Door het kleinschalige karakter behandelen we u in een persoonlijke, veilige en vertrouwde omgeving met respect voor uw privacy.

PuntP levert maatwerk. We kijken naar uw persoonlijke situatie en met welke hulp u het meest gebaat bent. De PuntP-behandelaren zijn expert in het behandelen van mensen met complexe of meerdere psychische problemen.

PuntP is een onderdeel van Arkin, de grootste geestelijke gezondheidszorginstelling in Amsterdam. Wij kunnen een beroep doen op de ruime deskundigheid die binnen onze organisatie aanwezig is en wij hebben korte verwijslijnen naar andere zorgverleners.

Kinderen & Jongeren

Kinderen en jongeren van 0 – 23 jaar met een psychiatrisch en/of verslavingsprobleem kunnen zich bij aanmelden voor een behandeling bij Arkin Jeugd & Gezin. Kijk voor meer informatie op de website van Arkin Jeugd & Gezin.

Zorgkaart Nederland

Sitemap