Feestelijke officiële opening Poli Ganzenhoef in Zuidoost

Op donderdag 8 september jl. is de nieuwe locatie Poli Ganzenhoef, op feestelijke wijze geopend. Na een korte toespraak en de openingshandeling door Dick Veluwenkamp, lid van de raad van Bestuur, kon iedereen de nieuwe locatie bekijken en ondertussen genieten van een drankje en een hapje.

Door de opening van de nieuwe locatie komt de zorg voor mensen met psychische klachten of verslavingsproblematiek nog dichter bij huis. Poli Ganzenhoef biedt behandeling voor zowel lichte als complexe problemen op het gebied van geestelijke gezondheid. Mensen van alle leeftijden met een hulpvraag op het gebied van verslaving (Jellinek), eetstoornissen en obesitas (Novarum) en lichte psychische klachten (Arkin BasisGGz) kunnen er nu al terecht. Ook biedt Arkin Jeugd&Gezin er een compleet zorgaanbod voor jongeren en gezinnen. Later dit jaar volgt ook een aanbod voor angst en depressie (PuntP) en psychotrauma/PTSS (Sinai Centrum). Om gebruik te kunnen maken van de diensten van de polikliniek is een verwijsbrief nodig van de huisarts.

Polikliniek Ganzenhoef is een initiatief van GGz-organisatie Arkin. Doordat alle onderdelen onder de paraplu van Arkin vallen is de samenwerking tussen de behandelaren nauw en kan eenvoudig worden doorverwezen naar het zorgaanbod van een collega-aanbieder op dezelfde locatie. De diensten van de polikliniek zijn een aanvulling op de bestaande zorg in de buurt.

Meer informatie over Polikliniek Ganzenhoef vindt u op www.arkin.nl/polikliniek-ganzenhoef